ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

...μα ποιος ακούει και ποιος ενδιαφέρεται για έναν κόσμο που βράζει και φλέγεται...

Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα...

Φίλιππος Πλιάτσικας

Ειλικρινά, τα λόγια τέτοιες στιγμές είναι τόσο φτωχά και λίγα εμπρός στην ανθρωπιά και ευαισθησία τόσων ανώνυμων συμπολιτών μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας που πρόσφεραν ό,τι ο καθένας είχε για να απαλύνουν τον πόνο των μικρών παιδιών.

Οι παρακάτω ζωγραφιές ορισμένων μαθητών της Ε' τάξης είναι ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης που νιώθουν για εσάς...

Άννα Δέσποινα Γιώργος
     
Κατερίνα Θεώνη Ζαχαρούλα

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές της Α/θμιας και την "Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηλείας" για την άψογη και συντονισμένη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαθήτριες της 4ης και 6η Τάξης Ανίτα και Θεοδώρα Μπουλούτα από το 3ο Αρσάκειο-Τοσίτσειο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου, οι οποίες πρότειναν στους προσκεκλημένους φίλους και συμμαθητές τους, αντί για προσωπικά δώρα γενεθλίων, να προσφέρουν σχολικά είδη για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας. Έτσι, η βοήθεια που συγκεντρώθηκε (17 κουτιά) διατέθηκε στα παρακάτω σχολεία: Αρβανιτίου, Χειμαδιού, Κουτσοχέρας και Καράτουλα (Δημοτικό & Νηπιαγωγείο).

Επίσης ευχαριστούμε το σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Λουτρακίου.

Ακόμη την κα Τζανίνη Ευγενεία, δικηγόρο, Αθήνα.

Τον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη (Δ.Ο.Λ.) για την αποστολή εκπαιδευτικού υλικού (εγκυκλοπαίδειες, λογοτεχνικά βιβλία).

Την αντιπρόεδρο της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή" κα Ραλλού Τσενέ για την αποστολή δώρων στους μαθητές μας.

Τις εκδόσεις Λιβάνη, για την αποστολή λογοτεχνικών βιβλίων.

Το "Σύλλογο προς διάδοσιν των Ελληνικών Γραμμάτων" για την αποστολή μεγάλου αριθμού βιβλίων.

Το σύλλογο υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής Πύργου για την προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού τόσο στο σχολείο μας, όσο και σε άλλα σχολεία του Δήμου Ωλένης.

Την κα Σιδέρη Αναστασία, δ/τρια επικοινωνίας της Coca Cola Hellas, για την αποστολή 75 t-shirts που απεικονίζουν το δέντρο της ελπίδας, σχεδιασμένο αφιλοκερδώς από την καλλιτέχνιδα Καρολίνα Ροβύθη.

Την ομάδα εθελοντών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου "Πράσινοι Κομάντος" με επικεφαλή τον Καθηγητή Αλέξανδρο Παπαγιάννη, Φυσικό-Περιβαντολόγο. Πραγματοποίησαν δεντροφύτευση στον κήπο του σχολείου μας και δημιούργησαν μια ωραία εικαστική σύνθεση για τα παιδιά.

Επιστροφή